Efterlysningar - Andra wiccaner - Covens

Filmprojekt

2016-10-21 15:00 #0 av: emmasofieba

Hej!

Vi är två elever från Biskops Arnös dokumentärfilmsutbildning som ska göra ett projekt nu i oktober-december.  Just nu söker vi häxor och wiccaner i Göteborgsområdet då vi är intresserade  och gärna skulle vilja lära oss mer från utövare själva.

Vår tanke är att göra en kort film om wiccans och/eller häxor i Sverige.  Som medverkande kommer ni självklart få ha fullständig kontroll över vad vi har med och vi vill gärna göra det här i dialog och samförstånd med er. 

Om det här låter intressant och är något ni skulle kunna tänka er att delta i, eller om ni har några frågor, så skulle vi jättegärna träffas och berätta mer. Svara i pm eller mejla emmaceciliia@live.se. Tack på förhand, ser fram emot att få höra ifrån er! :)

Anmäl
2016-10-21 17:43 #1 av: Sommarek

Hej! Om Göteborgs Hedniska Nätverk fortfarande är aktivt kan ni skriva till dom på info.ghn@gmail.com, så kanske ni kan få hjälp med att hitta folk i lokalområdet.   ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.