Efterlysningar - Andra wiccaner - Covens

Nyfiken på Wicca, söker sammanhang

2017-10-26 22:01 #0 av: solhanna

Hej hej,

jag har varit nyfiken och läst mycket om wicca i flera år nu. Bor i Linköping och vad jag vet finns inga wicca-grupper (heter det alltid covens?) här. De flesta forum är ganska inaktiva och jag har lite svårt att veta i vilken ände jag ska börja. För mig är det alltid lättare om jag har ett sammanhang, vänner som är intresserade av samma sak och sådär. Känner mig helt enkelt lite ensam. Någon som har några tips på vem man kan vända sig till?

Anmäl
2017-10-27 09:06 #1 av: Sommarek

Hej och välkommen!

Vad jag kan se så finns både de flesta coven och pubmoot några timmar ifrån dig:

http://wicca.nu/coven.html
http://wicca.nu/pubmoot.html

Du kan såklart alltid kontakta dessa grupper och se om det finns de som bor närmre dig; många coven har ganska stora upptagningsområden eftersom vi, än så länge, är så få. Sedan finns det en hel del bra grupper på Facebook också, om du har konto där. "Wicca i Sverige" heter den största (och vad jag vet ända) på svenska, där kan du också fråga runt och se om det finns någon i din närhet. :)

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl
2017-10-27 11:03 #2 av: solhanna

Jag hade ändå hoppats på att det fanns ett litet gäng i Östergötland i alla fall, jag har ingen bil och har inte råd att resa så mycket, men man kanske i alla fall kan prata med dem :) Tack för ditt svar och tack för välkomnandet! Facebook-gruppen kände jag inte till, den ska jag genast kolla upp.

Anmäl
2017-10-29 14:19 #3 av: Sommarek

Lycka till, hoppas du hittar någon.  :)

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.