Efterlysningar - Andra wiccaner - Covens

Intervju i Stockholm

2018-03-06 16:36 #0 av: Ciaras

Hejsan allihopa! Jag och två kompisar går på Kungsholmens gymnasium och just nu håller vi på med ett kort projekt om nya religiösa rörelser, där vi bestämt oss för att fördjupa oss i Wicca. Vi har försökt få tag i några covens runt Stockholm men inte fått något svar. Så om någon wiccan här skulle kunna tänkas träffa oss någon gång den här veckan (eller i början av nästa vecka) över en fika för en kort intervju skulle det vara jättebra. Annars om någon har bra tips på t.ex. butiker som säljer Wicca grejer skulle det också vara till stor hjälp. Tack på förhand!

Anmäl
2018-03-07 15:07 #1 av: Sommarek

Hej! Har ni Facebook kan ni även lägga ut frågan i gruppen "Wicca i Sverige", tror där finns rätt många från Stockholm där.  

Har ni varit kontakt med alla dessa? http://wicca.se/coven/

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl
2018-03-07 15:59 #2 av: Ciaras

#1 Hej! Vi har mejlat alla i Stockholmsområdet men inte fått något svar. Det börjar bli lite bråttom eftersom uppgiften ska in nästa vecka (det var bara en kort uppgift). Men jag och en av mina kompisar är jätteintresserade av Wicca ändå så vi vill verkligen träffa någon.

Tack för tipset, vi kan kolla upp det där med Facebook oxå!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.