Efterlysningar - Andra wiccaner - Covens

Hedningar i Halland?

2018-05-07 08:35 #0 av: Sommarek

Allra senast i slutet av sommaren kommer jag att flytta från Skåne, där jag bott i över tio år, tillbaka till hemstaden Halmstad (yay!).  Därför tänkte jag redan nu slå ner fingrarna i det hedniska livet - men när jag började söka efter grupper, moots, möten eller annat, så hittade jag faktiskt ingenting! Den enda någorlunda relevanta sökträffen jag fick var ett läger som hölls i Unnaryd för tre år sedan, så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Här i Skåne driver jag sedan många år gruppen "Hedniska moot Skåne" på Facebook, som helt enkelt finns till för att underlätta för allsköns hedningar att hitta på saker ihop, vare sig det är utflykter eller ritualer. Varför inte prova samma sak i Halland?

Så kom gruppen "Hedniska Halland" till - just nu är den tom och står och väntar på fler medlemmar, så ni som bor i Halland och är sugna - välkomna in!

https://www.facebook.com/groups/165176940820196/

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl
2018-05-14 15:28 #1 av: Bara Anna

Det är alltid en väldigt speciell känsla att få flytta HEM! Jag har fortfarande det framför mig, men drömmen finns där. Lycka till i ditt värv och i din flytt!

Me. Myself & My Sims

http://www.memyselfandmysims.se

Anmäl
2018-05-15 08:20 #2 av: Sommarek

#1 Tack ska du ha - och det samma - hoppas du också kommer hem så småningom.  :)

Sajtvärd på Wicca ifokus och Halland iFokus 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.